Wie we zijn

Onze missie

Het is onze missie om uw evenement maximaal te ondersteunen en zo veilig en vlot mogelijk te laten verlopen, dit doen wij doormiddel van de inzet van ervaren en goed opgeleide motorrijders.

Onze normen en waarden

Wij realiseren ons dat onze motorfiets een instrument is wat wij goed moeten kunnen beheersen om de veiligheid van onszelf en anderen te kunnen garanderen, dit doen wij door veelvuldig te oefenen en de volgende normen en waarden te hanteren:

De organisatie

Wij zijn vrijwilligers voor vrijwilligers en werken zonder winstoogmerk, met onze passie voor motorrijden ondersteunen wij graag andere organisaties die (sport) evenementen organiseren. Door onze bekendheid- en ons uitgebreide netwerk in de motorwereld van Nederland kunnen wij de juiste vrijwilligers snel voor u selecteren. Ook helpen wij u graag bij het opstellen van routeplannen, schrijven van verkeerspunt instructies en de inzet van verkeersregelaars etc.

Bart Bockhoudt

Drijvende kracht achter mbt-midden

Met heel veel passie en energie organiseert Bart vele ritten en samen met het motorteam begeleidt hij vele evenementen. Daarnaast  is hij manager van de motorploeg van de Challenge-Almere-Amsterdam, een van de grootste sport evenementen in Nederland. 

Bart is ondernemer in de verkeerstechniek en ICT. 
Bereikbaar via: 06 – 52 68 78 52

Wat zijn wij niet?

Wij zijn geen politie- of beveiligingsdienst. Wij kunnen op uw evenement wel patrouilleren ter ondersteuning van (met name) de verkeersregelaars en zichtbaar zijn voor het algehele veiligheidsbeeld. 

Een achtje in vier parkeervakken
Hierbij moet je de motor maximaal afschuinen en heb je het stuur in de bochten “full-lock”. Goed uitgevoerd kost dit geen kracht. Let eens op het kijkgedrag!