Uw organisatie

Het evenement

Uw organisatie organiseert (sport) evenementen in uw buurt en u wilt graag (of moet) gebruik maken van een motorbegeleiding team en wil dit niet zelf doen. Dan kunnen wij u helpen, wij hebben veel ervaring in het ondersteunen van diverse (sport) evenementen, denk hierbij aan wielerrondes, triathlons, hardloopwedstrijden, truckruns, motorritten etc.

Ieder evenement is uniek in zijn vorm en omvang, zo ook onze bijdrage. Wij kunnen meedenken in het parcours, omleidingen, de veiligheidsaanpak, de verkeersinstructies en de inzet van verkeersregelaars. Hiertoe hebben wij zelf de beschikking over professionele beroeps verkeersregelaars en goede contacten in deze sector om uw evenement te kunnen ondersteunen. Tevens kunnen wij een bijdrage leveren in het opstellen en aanvragen van de benodigde vergunning. 

Kosten

Onze vrijwilligers hebben motorrijden als passie en doen niet moeilijk over het al dan niet aanwezige zijn van een vergoeding. Wel is het vrij gebruikelijk om een bijdrage te geven in de benzinekosten. 

Tevens vragen wij een kleine vergoeding om de kosten van de organisatie te dragen.

Organisatie contact