Truckrun Roosendaal 2023

Roosendaal

29 april 2023

Archief

Stichting Truckrun-DBV

Onze stichting is ontstaan omdat er zoveel vraag is naar deze truckrun en de laatste bijna 10 jaar geleden gereden was. Dat bracht me op ideeën en een rondgang om te kijken of het mogelijk was om deze rit nieuw leven in te blazen. En het is mogelijk na veel overleg en kijkend naar de mogelijkheden.

Het bestuur bestaat uit mensen bekend van de transportwereld en zijn er zelfs werkzaam als internationale chauffeurs.

Voorzitter Emil Jansen

Penningmeester Carola Goossens

Secretaris Stefan van Veldhoven

Bestuurslid Dirk van Dorst

Het evenement

Voor al die chauffeurs die graag een rondje willen rijden met onze passagiers, maar vooral de passagiers die willen wij in het zonnetje zetten en een dag geven die ze bij blijft.
Wij zijn een anbi stichting wat inhoud dat wij een goededoelenstichting zijn en daarbij ook afhankelijk zijn van sponsors en vrijwilligers. Want een truckrun organiseren kost tijd, maar ook geld en daarvoor zijn wij afhankelijk van sponsoren.

Wilt u net als ons dat deze rit een succes wordt kijk dan verder op onze website.
U kunt zich op onze website aanmelden als sponsor maar ook als vrijwilliger.
Samen maken wij deze dag onvergetelijk.

Jouw taak

Zonder de inzet van al onze vrijwilligers zou het niet mogelijk zijn om de truckrun te organiseren. Stichting Truckrun-dbv is blij met de inzet van deze vrijwilligers samen maken we er een groot feest van. Meedoen aan Truckrun is niet alleen leuk, het is een onvergetelijke ervaring die je als vrijwilliger eigenlijk niet mag missen. Onze doelgroep vraagt om iets meer geduld, begeleiding en natuurlijk aandacht en dit kan alleen met de inzet van vrijwillige krachten.

Wil je zelf ook vrijwilliger worden? Dat kan we zijn nog op zoek naar mensen die ons willen helpen.